0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Groenprojecten voor gemeente en overheid

Ontzorgen in de buitenruimte

M. van der Spek GROEP is al sinds 1978 voor vele gemeenten en overheidsinstellingen een betrouwbare partner in het groen die over de capaciteit, kennis en ervaring beschikt om haar opdrachtgever volledig te ontzorgen. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bevestigd door de vele certificaten en keurmerken die we mogen voeren.

Meer doen voor mens en milieu

Naast het uitvoeren van ons dagelijkse werk proberen we ook een bijdrage te leveren aan onze natuur, omgeving en medemens. Zo zijn we bijvoorbeeld zeer ervaren in het duurzaam inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bewijs van onze inzet op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen leveren we met de certificering van CO2 Prestatieladder - niveau 3 en het SEBO-keurmerk.

Groen is wat we doen

M. van der Spek GROEP ontzorgt uw gemeente of overheidsinstelling als hoofdaannemer van elk groenproject. We hebben aantoonbare ervaring met alle gangbare contractvormen en zijn sterk in openbaar groenonderhoud, wijkonderhoud en de (her)inrichting van de buitenruimte. Klein of groot. Eenvoudig of complex.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact