0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Hoveniersbedrijf dat zich inzet voor een duurzame samenleving

Duurzaamheid en MVO

M. van der Spek GROEP doet meer dan alleen haar werk. Zo zetten onze hoveniers en groenvoorzieners zich actief in voor een duurzame samenleving. Een samenleving waarin we zorgen voor onze natuur, onze omgeving en onze medemens. In onze bedrijfs- en werkprocessen geven we hier actief invulling aan. Zo zijn we zeer ervaren in het duurzaam inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, staan we op CO2-Prestatieladder - niveau 3, zijn we een partner in groenrecycling en tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid in verschillende duurzaamheidsprojecten:

Zoetermeer on stage

Jaarlijks nemen wij deel aan het beroepenfeest voor VMBO-ers van het Stedelijk College en Oranje Nassau College in Zoetermeer. Op dit beroepenfeest vertegenwoordigt M. van der Spek GROEP meerdere beroepen in het groen en GWW zoals hovenier, boomverzorger en machinist.

Zorgboerderij Swaenesteyn

M. van der Spek GROEP heeft het ontwerp gesponsord van de inrichting van het buitenterrein van Zorgboerderij Swaenesteyn.

Begeleiding van vrijwilligersdagen

  • Roteryclub Zoetermeer
  • NLdoet i.s.m. Rabobank
  • De Goede Woning

Inzet van SROI-personen

Circa 25% van ons personeelsbestand bestaat uit SROI-personen, deze medewerkers worden begeleid en gecoached.

SEBO keurmerk

De gemeente Zoetermeer waardeert bedrijven die zich actief inzetten om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom hebben wij het SEBO certificaat ontvangen van de gemeente.  

Rijvaardigheidstrainingen personeel

In het kader van de CO2-Prestatieladder volgen chauffeurs rijvaardigheidstrainingen zodat er efficiënter met brandstof wordt omgegaan tijdens transport. Dit reduceert de uitstoot van CO2 van voertuigen.

Ambassadeur van De Levende Tuin

Groen is van onschatbare waarde voor mens en milieu. Daarom zijn wij ambassadeur van De Levende Tuin. Hiermee brengen wij een tuin écht tot leven. In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven.

Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ)

Wij zijn lid van RVOZ. Deze collectieve belangenbehartiging voor het MKB en grootbedrijf in Zoetermeer is de hoofddoelstelling van de ondernemersvereniging.

TRI groei in groen

Goed opgeleid personeel is belangrijk voor de toekomst van de groensector. Daarom zijn wij lid van TRI groei in groen en begeleiden wij BBL- en BOL-leerlingen.

Stichting Christelijke Hulp in Kenia (SCHiK)

SCHiK helpt kansarme mensen - vooral in de omgeving van Eldoret, de vijfde stad van Kenia - een menswaardig bestaan op te bouwen. Wij zijn trots om hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over de manier waarop M. van der Spek GROEP omgaat met de CO2-Prestatieladder en actief invulling geeft aan duurzaamheid en MVO dan kunt u contact opnemen met Hendrik Jan Konijn. Stel uw vraag via het getoonde reactieformulier of bel tijdens werkdagen 0172 - 58 30 50.

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact