0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

BOOM Stijl

Duurzame en stijlvolle boommeubels gemaakt van resthout

logo BOOM stijlTijdens het snoeien en kappen van bomen, komt veel hout terug naar het terrein van M. van der Spek. Wij willen met dit hout zo duurzaam mogelijk omgaan. Daarom maken wij van de beste stammen in onze timmerwerkplaats diverse unieke houtproducten onder de naam BOOM Stijl. We maken van de boomstammen van alles voor in en om het huis, zoals picknickbanken, speeltafels voor kinderen, speelhuisjes, eettafels, vogelhuisjes en insectenhotels.

Maatwerk

Onze deskundige timmermannen en vakmensen weten precies welk hout van welke bomen geschikt is. Het hout wordt desgewenst behandeld om de levensduur te vergroten. Naast dat wij onze klanten blij maken met handgemaakte, maatwerk houten producten, is het ook een bijdrage aan de duurzaamheid door het lokaal gekapte hout weer te hergebruiken. We hebben altijd een aantal producten op voorraad, maar al jouw wensen zijn bespreekbaar. Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in maatwerk. Van meterslange, robuuste bartafels tot simpele boomschijven.

BOOM Stijl op Facebook

BOOM Stijl heeft ook een eigen Facebookpagina. Hier plaatsen wij veel van onze gemaakte producten zoals verschillende tuinbanken, picknicktafels, insectenhotels en meer.

Bel directMaak een afspraak

Aanvullende informatie

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact