0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

BOOM Stijl

Duurzame en stijlvolle boommeubels gemaakt van resthout

logo BOOM stijlTijdens het snoeien en kappen van bomen, komt veel hout terug naar het terrein van M. van der Spek. Wij willen met dit hout zo duurzaam mogelijk omgaan. Daarom maken wij van de beste stammen in onze timmerwerkplaats diverse unieke houtproducten onder de naam BOOM Stijl. We maken van de boomstammen van alles voor in en om het huis, zoals picknickbanken, speeltafels voor kinderen, speelhuisjes, eettafels, vogelhuisjes en insectenhotels.

Maatwerk

Onze deskundige timmermannen en vakmensen weten precies welk hout van welke bomen geschikt is. Het hout wordt desgewenst behandeld om de levensduur te vergroten. Naast dat wij onze klanten blij maken met handgemaakte, maatwerk houten producten, is het ook een bijdrage aan de duurzaamheid door het lokaal gekapte hout weer te hergebruiken. We hebben altijd een aantal producten op voorraad, maar al uw wensen zijn bespreekbaar. Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in maatwerk. Van meterslange, robuuste bartafels tot simpele boomschijven.

Langskomen

Geïnteresseerden kunnen tijdens onze openingstijden langskomen op ons bedrijf aan de Hogeveenseweg 51 in Benthuizen. Hier staan verschillende tuinbanken, picknicktafels, insectenhotels en meer. BOOM Stijl heeft ook een eigen Facebookpagina

Bel directMaak een afspraak

Aanvullende informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact