0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Tuinonderhoud voor elk seizoen

Onbezorgd genieten

Wij laten je onbezorgd genieten van jouw tuin. Het hele jaar door. Om je extra te ontzorgen kan je ons het tuinonderhoud laten uitvoeren. Van een onderhoudscontract voor een vast bedrag per jaar tot incidenteel tuinonderhoud op afroep. Zo kunnen we ook alleen jouw gazon maaien of jouw tuin zomer- en/of winterklaar maken. Bij ons is alles mogelijk en bespreekbaar.

‘Tuinonderhoud zonder zorgen. En nog betaalbaar ook!’

Flexibele onderhoudsabonnementen zonder opzegtermijn

Hoe we jouw tuin ook mogen onderhouden, bij ons weet je zeker dat het goed gebeurt. Zo wordt er altijd een vaste hovenier aan jou gekoppeld, want hij is degene die alles weet van jouw tuin. Hij kan je indien nodig ook adviseren om dingen aan te passen of om te vormen. Ontzorgen is het uitgangspunt van al onze onderhoudsabonnementen, waarbij geldt: geen zorgen voor de klant. Daarom kan je op elk moment jouw abonnement aanpassen of opzeggen.

Maak een afspraak

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact