0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Interieurbeplanting

Passend groen in elke binnenruimte

Creëer een groene omgeving binnen jouw organisatie. Ga voor een gezond binnenklimaat en een prettige werkomgeving. Naast onze werkzaamheden in de buitenlucht, voorzien wij ook in groene binnenruimtes. Dus van buiten tot binnen, van advies tot onderhoud; wij richten een groene werkomgeving in voor jouw bedrijf.

De juiste keuze voor een gezonde en duurzame werkomgeving

Interieurbeplanting is steeds belangrijker in een wereld die duurzame keuzes maakt. Planten in de binnenruimte bevorderen een gezonde en duurzame werkomgeving.

Door gebruik te maken van de juiste planten, verbetert het binnenklimaat. De luchtvochtigheid wordt gereguleerd, koolstofdioxide neemt af en het is goed voor de gezondheid. Lees hier alle voordelen van een groene binnenruimte...

Elke ruimte heeft een eigen karakter

Met interieurbeplanting wordt dit karakter versterkt. Geef de ruimte extra sfeer door de juiste planten, potten en accessoires te gebruiken. Wij adviseren in het kiezen van de juiste materialen en de beste plekken binnen de ruimte. Zo komen de planten het beste tot hun recht.

Laat je interieur tot leven komen!

We denken graag mee en gaan samen op zoek naar passende manieren om de ruimte te vergroenen. Naast advies en uitvoering voeren wij, indien gewenst, ook het onderhoud uit.

Wij begrijpen heel goed dat het werk gewoon doorgaat. Daarom zorgen we ervoor dat we onze klanten niet tot last zijn. Waar mogelijk zetten we de elementen van tevoren al in elkaar en werken we onopvallend en stil waardoor ons werk de werkprocessen binnen het bedrijf niet tot last is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact