0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Schoolplein of speelplaats inrichten

Natuurlijk leuk spelen

M. van der Spek GROEP is gespecialiseerd in het natuurlijk inrichten van schoolpleinen, speelplaatsen op kinderdagverblijven en openbare speelterreinen. Wij laten kinderen ‘natuurlijk spelen’. Zo ontwerpen en realiseren we schoolpleinen en kinderspeelplaatsen door het toepassen van groen en speeltoestellen uit de natuur.

Waarborging van de veiligheid

Met een eigen SVS-inspecteur in dienst waarborgen we de veiligheid van elk schoolplein en speelplaats. Zo bieden we de zekerheid dat elk schoolplein en (openbare) speelplaats wordt ingericht en onderhouden volgens de huidige wet- en regelgeving. Een veilig gevoel.

Onderhoud en beheer

De uitstraling van het buitenterrein is een bepalende factor bij de keuze voor een bepaalde school of kinderdagverblijf. Om met beperkte middelen altijd de uitstraling te behouden die je wenst vergt dit een duidelijke organisatie en planning. Tijdig onderhoud, snelle acties bij vandalisme en tijdige vervangingen dragen hier zeker aan bij. M. van der Spek GROEP neemt het facilitair beheer van het buitenterrein van scholen en kinderdagverblijven graag uit handen.

Maak een afspraak

Creatief maatwerk voor elk budget!

Door slim en creatief te zijn vinden wij altijd een maatwerkoplossing binnen elk budget. Ook als er bezuinigd moet worden! Ons doel is dat het schoolplein of de kinderspeelplaats moet uitnodigen om te spelen. M. van der Spek GROEP ontzorgt:

  • Inrichting NME- of natuurspeeltuinen
  • Inspectie op speeltoestellen en zandbakken
  • Logboek bijhouden (verplichting i.v.m. veiligheid)
  • Wettelijke verplichtingen (beheer)
  • Continuïteit in de kwaliteit van het buitenterrein
  • Kosten beheersbaar en duidelijk voor (zeer) lange termijn

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact