0172 - 58 30 50 Offerte Voorbeelden Webshop

Vakkundige tuinaanleg met oog voor detail

Alles in eigen beheer

De kwaliteit van onze hoveniers is de kracht van ons hoveniersbedrijf. Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin werken wij in teamverband zodat alle werkzaamheden door echte specialisten worden uitgevoerd: Grondwerk, (sier)bestrating, planten en groenvoorziening, boomverzorging, schuttingen, vijvers tot hemelwaterfiltratie. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd.

‘Een grote of kleine tuin, onze hoveniers maken het bijzonder.’

Flexibel met een vast aanspreekpunt

M. van der Spek Hoveniers heeft alles in eigen beheer. Met het definitieve tuinontwerp als uitgangspunt beschikt u bij de tuinaanleg over een erkende VHG-hovenier als vast aanspreekpunt. Hier kunt u ook tijdens de uitvoering mee overleggen. Want het aanleggen van uw nieuwe tuin is maatwerk en is pas klaar als u tevreden bent.

Als VHG-hovenier geven wij garantie op ons werk

Gerealiseerde projecten

Tuin met verhoogde bakken aanleggen in Zoetermeer

Deze achtertuin met verhoogde bakken, straatwerk, gazon en veranda met openhaard is aangelegd door M. van der Spek HOVENIERS.

Bekijk project

Aanleg achtertuin bij nieuwbouwhuis in Zoetermeer

De hoveniers van M. van der Spek HOVENIERS zijn onlangs ingezet voor de aanleg van een speels tuin bij een nieuwbouwhuis te Zoetermeer.

Bekijk project

Strakke tuin aanleggen in Benthuizen

M. van der Spek HOVENIERS heeft een moderne achtertuin aangelegd, voorzien van een nieuw gazon, bestrating, veranda, tuinverlichting en beplanting.

Bekijk project

Aanleg achtertuin in Pijnacker

Deze speelse achtertuin met hoogteverschillen in Pijnacker is gerealiseerd door M. van der Spek HOVENIERS, inclusief bestrating, kunstgras en schutting met deur.

Bekijk project

Cottage tuin aanleggen in Hazerswoude Rijndijk

M. van Spek HOVENIERS heeft een levendige natuurlijke tuin gerealiseerd in Hazerswoude Rijndijk.

Bekijk project

Aanleg voor- en achtertuin in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn heeft M. van der Spek HOVENIERS deze voor- en achtertuin inclusief tuinhuis met overkapping gerealiseerd. 

Bekijk project

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.