0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Groenonderhoud bij bedrijven

Onderhoud rondom jouw bedrijfspand

Hovenier voor uw kantoortuin en bedrijventerrein

M. van der Spek GROENVOORZIENING heeft dankzij de grote capaciteit aan materieel en personeel de mogelijkheid om zowel groot als klein groenonderhoud uit te voeren, zo ook rondom jouw bedrijfspand. Van het onkruidvrij maken van jouw bedrijfstuin tot het snoeien van planten en het maaien van jouw gazon.

'Wij verzorgen het groen rondom uw bedrijfspand.'

Samenwerken met en het ontzorgen van de klant, gecombineerd met een een pro-actieve en klantvriendelijke houding: de basis voor groenonderhoud rondom jouw bedrijfspand, met één centraal aanspreekpunt voor de voortgang en evaluatie van het groenonderhoud. Daarnaast zijn wij sterk in (semi)openbaar groenonderhoud.

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

Naast het leveren van kwaliteit binnen budget en deadline leveren we ook een bijdrage aan Social Return on Investment (SROI). Met onze focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn we sterk in duurzaam groenonderhoud bij bedrijven waarbij we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uitdagend werk op niveau bieden.

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact