0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Groenonderhoud bij bedrijven

Onderhoud rondom uw bedrijfspand

Hovenier voor uw kantoortuin en bedrijventerrein

M. van der Spek GROENVOORZIENING heeft dankzij de grote capaciteit aan materieel en personeel de mogelijkheid om zowel groot als klein groenonderhoud uit te voeren, zo ook rondom uw bedrijfspand. Van het onkruidvrij maken van uw bedrijfstuin tot het snoeien van planten en het maaien van uw gazon.

'Wij verzorgen het groen rondom uw bedrijfspand.'

Samenwerken met en het ontzorgen van de klant, gecombineerd met een een pro-actieve en klantvriendelijke houding: de basis voor groenonderhoud rondom uw bedrijfspand, met één centraal aanspreekpunt voor de voortgang en evaluatie van het groenonderhoud. Daarnaast zijn wij sterk in (semi)openbaar groenonderhoud.

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

Naast het leveren van kwaliteit binnen budget en deadline leveren we ook een bijdrage aan Social Return on Investment (SROI). Met onze focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn we sterk in duurzaam groenonderhoud bij bedrijven waarbij we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uitdagend werk op niveau bieden.

Offerte aanvragen

Gerealiseerde projecten

Aanplant en groenonderhoud bij Evofenedex Zoetermeer

Het hele jaar door verzorgen wij op duurzame wijze de groene ruimte rond het pand van Evofenedex, waardoor er een uitnodigend geheel ontstaat. 

Bekijk project

Groenonderhoud bij Langeland Ziekenhuis

Natuurlijk groen heeft een positieve invloed op patiënten. Onze hoveniers zorgen voor de complete aanleg en het onderhoud van alle groenstroken. 

Bekijk project

Terreinaanleg en groenvoorziening bij Jacobs in Den Haag

De groenvakken rondom het bedrijfspand van dit ingenieursbureau zijn door onze hoveniers voorzien van bomen, struiken, gras en andere aanplant. 

Bekijk project

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact