0172 - 58 30 50 Offerte Voorbeelden

Natuurlijk schoolplein Basisschool Het Volle Leven Den Haag

Inrichten schoolplein of speelplaats

M. van der Spek GROENPROJECTEN heeft bij basisschool Het Volle Leven in Den Haag een natuurlijk schoolplein aangelegd. De natuurlijke speeltoestellen hebben wij zelf gemaakt van onder andere natuurlijk materiaal zoals boomstammen. Het basisontwerp van het schoolplein is gemaakt door architect Esther Vlasveld (Studio EVO). Dit project is geheel in ons eigen beheer uitgevoerd, zoals het aanleggen van het riool, ophogen van het terrein en de bestrating. Op deze natuurlijke speelplek kunnen kinderen klimmen, klauteren en ontdekken. Op het terrein zijn bosjes, bomen en takken te vinden. De toestellen zijn tevens gecertificeerd volgens de geldende veiligheidsnormen. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvanhvl.nl.

Uitvoeringsperiode: juli-november 2017

Referentie M. van der Spek GROENPROJECTEN

  • Locatie: Den Haag
  • Opdrachtgever: Basisschool Het Volle Leven
  • Omschrijving: Schoolplein inrichten
  • Werkzaamheden: Speeltoestellen maken, plaatsen en certificeren, bestrating, aanleg van paden, beplanting, ophogen terrein, aanleggen riool.

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.