0172 - 58 30 50 Offerte Voorbeelden Webshop

Een vakkundige tuinman is goud waard

Voor elke tuin

Bij M. van der Spek GROEP doet u zaken met gecertificeerde hoveniers, ontwerpers en groenvoorzieners. Een gouden team van 80 eigen medewerkers die garant staan voor elke tuin. Van ontwerp, aanleg tot onderhoud.

Een tuin waarin u zich thuis voelt

Bij het realiseren van een nieuwe tuin, een tuinrenovatie of periodiek onderhoud komt best veel kijken. Vooruitdenken en uw wensen realiseren is wat onze tuinmannen elke dag doen. M. van der Spek GROEP is betrouwbaar, vakkundig, creatief en staat met beide benen op de grond. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bevestigd door onze vele keurmerken en certificaten. Maar uiteindelijk zijn we zo goed als ons laatste project. Bewonder daarom gerust onze vele gerealiseerde tuinprojecten.

Gerealiseerde tuinen voor particulieren

Tuin met verhoogde bakken aanleggen in Zoetermeer

Deze achtertuin met verhoogde bakken, straatwerk, gazon en veranda met openhaard is aangelegd door M. van der Spek HOVENIERS.

Bekijk project

Aanleg achtertuin bij nieuwbouwhuis in Zoetermeer

De hoveniers van M. van der Spek HOVENIERS zijn onlangs ingezet voor de aanleg van een speels tuin bij een nieuwbouwhuis te Zoetermeer.

Bekijk project

Strakke tuin aanleggen in Benthuizen

M. van der Spek HOVENIERS heeft een moderne achtertuin aangelegd, voorzien van een nieuw gazon, bestrating, veranda, tuinverlichting en beplanting.

Bekijk project

Aanleg achtertuin in Pijnacker

Deze speelse achtertuin met hoogteverschillen in Pijnacker is gerealiseerd door M. van der Spek HOVENIERS, inclusief bestrating, kunstgras en schutting met deur.

Bekijk project

Cottage tuin aanleggen in Hazerswoude Rijndijk

M. van Spek HOVENIERS heeft een levendige natuurlijke tuin gerealiseerd in Hazerswoude Rijndijk.

Bekijk project

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.