0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Welkom bij M. van der Spek GROEP

Een allround en betrouwbaar hoveniersbedrijf in Benthuizen

Een tuin waar je met veel plezier naar kijkt en in verblijft. Een schoolplein waarbij veiligheid en speelplezier gewaarborgd is. Een kantoor die door zijn natuurlijke uitstraling werkt. Een buurt die leeft en bruist te midden van een groene omgeving en een openbare ruimte waar stedelijke infrastructuur samenkomt met een groen landschap. Voor elk groenproject - groot of klein, eenvoudig of complex - staan we als allround hoveniersbedrijf met plezier en vakmanschap voor je klaar.

Zeker weten dat het goed gebeurt

Met ruim 80 eigen medewerkers beschikken wij over de capaciteit, kennis én ervaring om elke opdrachtgever volledig te ontzorgen. De betrouwbaarheid van onze dienstverlening wordt bevestigd door onze vele certificaten en keurmerken. Maar we doen meer dan alleen ons werk. Zo tonen we in vele opzichten onze maatschappelijke betrokkenheid en zetten we ons in voor een duurzame samenleving.

Je bezoekt ons hoveniersbedrijf in Benthuizen – Zuid-Holland. Daar maken we graag kennis, lopen we samen door onze inspirerende showtuin en luisteren goed naar jouw wensen.

Groen is wat wij doen:

  • Slagvaardig met ruim 80 eigen medewerkers
  • Bijzonder van tuinontwerp tot tuinaanleg
  • Scherp in tuinonderhoud en -renovatie
  • Sterk in groenvoorziening in buurt & wijk
  • Groot in bijzondere en complexe groenprojecten
  • Paraat bij calamiteiten en ad-hoc werkzaamheden

Ontvang een persoonlijke offerte

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact