0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Ons hoveniersbedrijf is gecertificeerd conform CO2-Prestatieladder - niveau 3

Op weg naar minder uitstoot

M. van der Spek GROEP heeft de aandacht voor duurzaamheid en MVO onderstreept met de certificering volgens CO2-Prestatieladder - niveau 3. Door onze CO2-uitstoot inzichtelijk te hebben, kunnen we gericht werken aan de reductie ervan.

Energiebeleid

Ons beleid met betrekking tot de CO2-uitstoot is onderdeel van het door M. van der Spek GROEP gevoerde milieubeleid. Wij zetten ons in voor het milieuvriendelijk en duurzaam voorbereiden, organiseren en uitvoeren van groen werkzaamheden. Dat wil zeggen dat we een actief beleid voeren om milieuvriendelijke effecten, zowel op kantoor als op de werkplek, zoveel mogelijk proberen te vermijden.

De uitstoot van CO2 heeft een duidelijk negatief effect op het klimaat en daarmee de wereld waarin wij leven. M. van der Spek GROEP zet zich in om de uitstoot van CO2 zowel binnen het bedrijf als bij haar leveranciers te verminderen. Op basis van de uitgevoerde emissie inventarisatie is de Carbon footprint opgesteld. Deze geeft inzicht in de CO2 uitstoot van ons bedrijf. De directie van M. van der Spek GROEP heeft aan de hand van de Carbon footprint een aantal maatregelen vastgesteld die de uitstoot van CO2 zullen beperken.

3.A.1 Carbon footprint

3.B.1 CO2 reductie doelstellingen

3.D.1 Keten Initiatieven

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over de manier waarop M. van der Spek GROEP omgaat met de CO2-Prestatieladder en actief invulling geeft aan duurzaamheid en MVO dan kunt u contact opnemen met Hendrik-Jan Konijn. Stel uw vraag via het getoonde reactieformulier of bel tijdens werkdagen 0172 - 58 30 50.

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact