0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

24-uurs service gladheidsbestrijding

Zorgen voor veiligheid

M. van der Spek GROENVOORZIENING biedt met haar 24-uurs service gladheidsbestrijding het juiste materieel, mankracht en flexibiliteit. Wij bieden professionele ondersteuning in de gladheidrondes die gemeente en bedrijf volgens het gladheidsbestrijdingsplan dienen uit te voeren.

Altijd paraat, ook bij calamiteiten

Doordat wij beschikken over al het benodigde materieel voor gladheidsbestrijding (voldoende zoutvoorraad, sneeuwschuivers, strooiwagens, sneeuwblazers, borstelmachines en rolbezems) staan wij altijd direct paraat indien gladheidsbestrijding nodig is. Ook bij calamiteiten kunt u op ons vertrouwen, bel direct 0172 - 58 30 50.

Flexibele contracten

U kunt ons op afroep inzetten of volgens contract. Wij geven altijd invulling aan uw eisen en wensen. Desgewenst helpen we ook bij het opstellen van een gladheidsbestrijdingsplan conform actuele wetgeving.

Een goede gladheidsbestrijding vraagt een gedegen voorbereiding. Denk vooraf na over hoe u de gladheidsbestrijding wilt aanpakken komend seizoen en neem tijdig contact met ons op, nog voor de laatste bladeren van de bomen vallen. Zodra het glad wordt komen wij dan na één belletje van u direct in actie.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact