0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Een creatief tuinontwerp wat bij jou past

Jarenlang tuinplezier

Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin komt veel kijken. Stijl, gemak, sfeer, duurzaamheid en uitstraling moeten samenkomen in een tuin die bij jou past. Waar je jarenlang van kunt genieten en waar het alle seizoenen een beetje vakantie is. Kleurrijk, rustig of onderhoudsvrij.

‘Alle seizoenen een beetje vakantie: kleurrijk, rustig of onderhoudsvrij.’

Geen verrassingen achteraf

Bij het maken van een tuinontwerp gaan we grondig te werk. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. Een praktisch en goed uitvoerbaar tuinontwerp is de uitkomst van een goede voorbereiding. Bij het maken van een tuinontwerp, schakelen wij desgewenst deskundige tuinontwerpers in. Wij leveren maatwerk: we kunnen een eenvoudig tuinontwerp maken tot een uitgebreid 3D-ontwerp met alles erop en eraan. En alle variaties hiertussen. Net wat jouw wensen zijn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Als VHG-hovenier geven wij garantie op ons werk

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact