0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Aanleg tuin van het Rijksmuseum in Amsterdam

Groenproject Rijksmuseum en Rijksgebouwendienst

In opdracht van het Rijksmuseum en de Rijksgebouwendienst hebben wij de tuin van het Rijksmuseum in Amsterdam in twee fases aangelegd. De tuin is o.a. voorzien van halfverharding, 3 km aan buxushaag en 54 winterlindes. Daarnaast hebben we twee 50 jaar oude moerascipressen vanuit het depot verplant. Natuurlijk heeft de tuin een groot terras, maar ook diverse waterpartijen en trappen. In de tuin worden ook diverse kunstobjecten tentoongesteld, hiervoor hebben wij stevige funderingen aangebracht. 

Uitvoeringsperiode: 2012 - 2014 (in twee fases)

Fotogalerij

Referentie M. van der Spek GROENPROJECTEN

  • Locatie: Rijksmuseum in Amsterdam
  • Opdrachtgever: Rijksmuseum en Rijksgebouwendienst
  • Omschrijving: Groenproject tuinaanleg
  • Werkzaamheden: Aanbrengen halfverharding, planten 3 km buxushaag, boomverplanting 50 jaar oude moerascipressen, aanleg trappen, aanleg waterpartijen, aanbrengen funderingen voor kunstobjecten, aanleg geautomatiseerd beregeningsysteem, aanleg terras, aanplanten 54 winterlindes en projectbegeleiding.
  • Selectiecriteria: ISO-9001, VCA**, ervaring met staalconstructies, ervaring met werken in een stedelijk drukke omgeving, ervaring met werken op een locatie met weinig opslagcapaciteit voor materialen.

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact