0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Boomverzorgers met European Tree Worker (ETW) certificering

Zorgen voor bomen

Bomen vervullen een belangrijke functie in onze leefomgeving. De juiste boomverzorging is daarom essentieel. Om die reden beschikken al onze boomverzorgers over het European Tree Worker (ETW) certificaat. Het bewijs dat zij beschikken over alle kennis en vaardigheden om bomen te laten groeien, gezond te houden, te kunnen verzorgen bij (storm)schade of ziekte en te mogen verplanten of te kappen.

Alles onder één dak

Met de beschikking over eigen materieel voor boomverzorging, zoals versnipperaars, hoogwerkers en kranen, kan M. van der Spek GROENVOORZIENING elk boomproject snel, veilig en adequaat uitvoeren. Desgewenst verzorgen wij ook de kapvergunning en voeren we de VTA-controle voor de boomveiligheid uit.

Bomen laten snoeien of kappen

Gerealiseerde projecten

Bomen kappen langs snelweg A12 bij Bleiswijk

M. van der Spek GROENVOORZIENING heeft het kappen van 18 wilgen langs de snelweg A12 ter hoogte van afrit Bleiswijk mogen verzorgen.

Bekijk project

Boomverzorging in de gemeente Leidschendam-Voorburg

Binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg voeren de boomverzorgers van M. van der Spek GROENVOORZIENING het bomenbeheer uit.

Bekijk project

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact