0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Uitbesteden van wijkonderhoud

Zorgen voor buurt en wijk

M. van der Spek GROENVOORZIENING is de samenwerkingspartner in wijkonderhoud voor vele gemeenten en overheidsinstellingen. Door goed en adequaat te zorgen voor buurt en wijk maken we bewoners ook bewust van het belang van een gezonde, frisse en schone leefomgeving.

Een bewezen staat van dienst

Op basis van jouw eisen, wensen en budget schrijven wij het plan waarop we het wijkonderhoud structureel kunnen gaan uitvoeren. Hierbij handelen we proactief, lossen we meldingen van bewoners zo snel mogelijk op en houden we rekening met de omgeving. Met meer dan 80 eigen gecertificeerde medewerkers kunnen we op elk niveau invulling geven. Zo beschikken we over een bewezen staat van dienst in wijkonderhoud en hebben we aantoonbare ervaring in beeld-, frequentie- en OMOP-bestekken.

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact