0172 - 58 30 50 Offerte Voorbeelden

Groenaannemer voor aanleg buitenruimte / terreininrichting

Voor gemeente en bedrijf

Bij de aanleg van de buitenruimte of terreininrichting verzorgt M. van der Spek GROENPROJECTEN als aannemer alle onzichtbare en zichtbare werkzaamheden. Een deskundig groen aannemer die het ontwerp in nauw overleg met de (landschaps-)architect uitvoert zoals het is bedacht: grondwerken, rioleringen, (half)verhardingen, (sier)bestrating, groenvoorziening, beschoeiingen en houten damwanden.

Kwaliteitsbewaking met gecertificeerde medewerkers

Met ruim 80 eigen gecertificeerde medewerkers zijn wij in staat om snel een specialistisch projectteam samen te stellen die een gegarandeerde kwaliteit kan leveren. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houdt een vaste contactpersoon u voortdurend op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Maak een afspraak

Gerealiseerde projecten

Natuurlijk schoolplein Basisschool Het Volle Leven

Het natuurlijke schoolplein bij basisschool Het Volle Leven in Den Haag is voorzien van speeltoestellen, welke wij zelf hebben gemaakt van natuurlijk materiaal zoals boomstammen.

Bekijk project

Terreininrichting DUWO Delft

Momenteel zijn wij bezig bij de grootste studentenhuisvester van Nederland. De komende periode zal het parkeerterrein, het park, het plein en het binnenhof aangepakt worden.

Bekijk project

Terreininrichting De Pathologie Leiden

Bij de terreininrichting rondom het gerenoveerde gebouw De Pathologie te Leiden zijn veel Schellevis producten verwerkt.

Bekijk project

Tuinaanleg buitenruimte De Oranjerie

De hoveniers van M. van der Spek GROENPROJECTEN zijn gevraagd voor het realiseren van de tuinaanleg bij Rijksmonument De Oranjerie op Landgoed Hydepark Doorn.

Bekijk project

Tuinaanleg Landgoed Beukenrode in Doorn

Sint Augustinusstichting heeft M. van der Spek GROENPROJECTEN de opdracht gegeven voor de tuinaanleg rondom Jachthuis Beukenrode te Doorn.

Bekijk project

Terreininrichting Regina Coeli in Vught

De aanpassingen op het terrein van Language Institute Regina Coeli te Vught is goed afgerond door M. van der Spek GROENPROJECTEN.

Bekijk project

Aanleg natuursteen trap in Delft

De hoveniers van M. van der Spek GROENPROJECTEN hebben onlangs een natuursteen trap van Belgisch hardsteen mogen leveren en plaatsen bij DUWO te Delft.

Bekijk project

Boomfeestdag Rijswijk

M. van der Spek verzorgt in opdracht van de Gemeente Rijswijk al het groen aan de Hoornkade en heeft op de boomfeestdag twee nieuwe bomen geplant.

Bekijk project

Aanplant Sponsorbos Bentwoud

In opdracht van Staatsbosbeheer heeft M. van der Spek ruim 10 hectare bosplantsoen mogen aanplanten, dat zijn wel meer dan 30.000 stuks.

Bekijk project

Realisatie van de Citerstraat in Rijswijk

M. van der Spek GROENPROJECTEN heeft in opdracht van een tuin- en landschapsarchitectenbureau de Citerstraat in Rijswijk gerealiseerd.

Bekijk project

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.