0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Groenaannemer voor aanleg buitenruimte / terreininrichting

Voor gemeente en bedrijf

Bij de aanleg van de buitenruimte of terreininrichting verzorgt M. van der Spek GROENPROJECTEN als aannemer alle onzichtbare en zichtbare werkzaamheden. Een deskundig groen aannemer die het ontwerp in nauw overleg met de (landschaps-)architect uitvoert zoals het is bedacht: grondwerken, rioleringen, (half)verhardingen, (sier)bestrating, groenvoorziening, beschoeiingen en houten damwanden.

Kwaliteitsbewaking met gecertificeerde medewerkers

Met ruim 80 eigen gecertificeerde medewerkers zijn wij in staat om snel een specialistisch projectteam samen te stellen die een gegarandeerde kwaliteit kan leveren. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houdt een vaste contactpersoon u voortdurend op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Maak een afspraak

Gerealiseerde projecten

Kerktuin opnieuw aanleggen bij de Nieuwe Kerk in Delft

M. van der Spek heeft het nieuwe tuinontwerp van tuinarchitect Buro Sant en Co voor de kerktuin van de Nieuwe Kerk in Delft mogen realiseren. 

Bekijk project

Jeu de Boulesbaan in Benthuizen

M. van der Spek heeft in opdracht van Actief Rijnwoude en gemeente Alphen aan den Rijn een Jeu de Boulesbaan aangelegd in Benthuizen

Bekijk project

Urnentuin aanleggen op begraafplaats in Zoetermeer

Op de begraafplaats Hoflaan in Zoetermeer heeft M. van der Spek Groenprojecten een urnentuin aangelegd inclusief beplanting en natuurstenen sokkels.

Bekijk project

Natuurlijk schoolplein Basisschool Het Volle Leven

Het natuurlijke schoolplein bij basisschool Het Volle Leven in Den Haag is voorzien van speeltoestellen, welke wij zelf hebben gemaakt van natuurlijk materiaal zoals boomstammen.

Bekijk project

Terreininrichting DUWO Delft

Momenteel zijn wij bezig bij de grootste studentenhuisvester van Nederland. De komende periode zal het parkeerterrein, het park, het plein en het binnenhof aangepakt worden.

Bekijk project

Terreininrichting De Pathologie Leiden

Bij de terreininrichting rondom het gerenoveerde gebouw De Pathologie te Leiden zijn veel Schellevis producten verwerkt.

Bekijk project

Tuinaanleg buitenruimte De Oranjerie

De hoveniers van M. van der Spek GROENPROJECTEN zijn gevraagd voor het realiseren van de tuinaanleg bij Rijksmonument De Oranjerie op Landgoed Hydepark Doorn.

Bekijk project

Tuinaanleg Landgoed Beukenrode in Doorn

Sint Augustinusstichting heeft M. van der Spek GROENPROJECTEN de opdracht gegeven voor de tuinaanleg rondom Jachthuis Beukenrode te Doorn.

Bekijk project

Terreininrichting Regina Coeli in Vught

De aanpassingen op het terrein van Language Institute Regina Coeli te Vught is goed afgerond door M. van der Spek GROENPROJECTEN.

Bekijk project

Aanleg natuursteen trap in Delft

De hoveniers van M. van der Spek GROENPROJECTEN hebben onlangs een natuursteen trap van Belgisch hardsteen mogen leveren en plaatsen bij DUWO te Delft.

Bekijk project

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact