0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

BRL9335-1 gecertificeerde grondbank

Grond afvoeren en tuinaarde/tuingrond kopen

Bij ons kan je al jouw grond afvoeren en diverse partijen tuinaarde/tuingrond kopen. Als BRL9335-1 gecertificeerde grondbank is M. van der Spek GROEP gemachtigd om volgens de wettelijke regels grond in te nemen, te verkopen en te vervoeren. Wij hebben de beschikking over een weegbrug.

Grond afvoeren / inname tuinaarde

Als je partijen grond hebt die je wil afvoeren kunt u contact met ons opnemen. Nadat er overeenstemming is over onder andere de prijs verzorgen wij de administratie en kan je de grond komen storten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een beroep te doen op ons transport waarbij wij de grond bij je afhalen.

Tuinaarde / tuingrond op locatie bezorgd

Met ons eigen transport en materieel kan je bij ons diverse partijen grond uit voorraad kopen en laten bezorgen bij jou op locatie. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de grond uit te zeven.

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact