0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Sterk in (semi)openbaar groenonderhoud

Zorgen voor groen en verharding

Door de grote capaciteit aan materieel en personeel heeft M. van der Spek GROENVOORZIENING de mogelijkheid om zowel groot als klein (semi)openbaar groenonderhoud uit te voeren. Samenwerken met en het ontzorgen van de klant, gecombineerd met een een pro-actieve en klantvriendelijke houding: de basis voor groenonderhoud in jouw gemeente. Daarnaast zijn wij sterk in groenonderhoud bij bedrijven.

Alles in eigen beheer

In de organisatie van het openbaar groenonderhoud doen we er alles aan om overlast te voorkomen. Zo stemmen we de uitvoering af op gebruik, heb je één centraal aanspreekpunt voor voortgang en evaluatie, zijn al onze hoveniers, landschapsverzorgers en groenvoorzieners gecertificeerd en beschikken we over een eigen Flora & Fauna controleur.

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

Naast het leveren van kwaliteit binnen budget en deadline leveren we ook een bijdrage aan Social Return on Investment (SROI). Met onze focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn we sterk in duurzaam openbaar groenonderhoud waarbij we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uitdagend werk op niveau bieden.

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact