0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Natuurlijk schoolplein Basisschool de Vroonhoeve Alphen aan den Rijn

Inrichten schoolplein of speelplaats

M. van der Spek GROENPROJECTEN heeft bij Basisschool De Vroonhoeve in Alphen aan den Rijn een natuurlijk schoolplein aangelegd. Onder het schoolplein is een Rockflow hemelwaterbuffer aangelegd, het regenwater dat op het schoolplein valt wordt hierin opgevangen en kan later hergebruikt worden. De natuurlijke speeltoestellen hebben wij zelf gemaakt van natuurlijke materialen zoals boomstammen en zijn allemaal gecertificeerd volgens de geldende veiligheidsnormen. 

Naast de speeltoestellen bevat het schoolplein een aantal insectenhotels, een wormenhotel, een zwerfboekenkast,  een moestuin en veel bomen en planten. Ook zijn er een kruiptunnel met glijbaan en bruggetjes over de watergoot te vinden. Aan het begin van de watergoot staat een pomp waar de kinderen water uit kunnen pompen. Op deze natuurlijke speelplek kunnen kinderen klimmen, klauteren en ontdekken!

Uitvoeringsperiode: augustus - oktober 2019

Referentie M. van der Spek GROENPROJECTEN

  • Locatie: Alphen aan den Rijn
  • Opdrachtgever: Basisschool de Vroonhoeve
  • Omschrijving: Schoolplein inrichten
  • Werkzaamheden: Speeltoestellen maken, plaatsen en certificeren, Rockflow hemelwaterbuffersysteem aanleggen, bestrating. 

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact