0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Bestrijding Japanse duizendknoop in de gemeente Alphen aan den Rijn

Groenvoorziening

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn bestrijden wij op 16 locaties een paar honderd vierkante meter Japanse duizendknoop. De Japanse duizendknoop is een uitheemse plantensoort die een groot negatief effect heeft op zowel de biodiversiteit als de natuurlijkheid in ons land. De Japanse duizendknoop is een echte woekeraar, hij veroorzaakt schade aan ondergrondse kabels, rioolbuizen en funderingen. Bovendien laat hij nauwelijks ruimte over voor andere planten. Voorheen bestreden wij de Japanse duizendknoop door middel van maaien, afgraven, afdekken en glyfosaat behandelingen. Helaas had dit niet het gewenste resultaat.

RootWave Pro: Het beste bestrijdingsmiddel voor de Japanse duizendknoop

Inmiddels zijn wij over op hét bestrijdingsmiddel voor deze agressieve plantensoort; de RootWave Pro. Dit is een elektrische bestrijdingsmethode. De plant wordt onder hoogspanning gezet waardoor de cellen kapot koken. Naast de bestrijding monitoren we de groei van de Japanse duizendknoop. Deze voortgang delen we digitaal zodat de informatie ook gelijk zichtbaar is voor de opdrachtgever.  

De Japanse duizendknoop bestrijden in jouw gebied? Dat kan! Klik hier voor meer informatie en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de bestrijding in gang te zetten.

Uitvoeringsperiode: 2020

Fotogalerij

Referentie M. van der Spek GROENVOORZIENING

  • Locatie: 16 diverse locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn
  • Opdrachtgever: Gemeente Alphen aan den Rijn 
  • Werkzaamheden: Bestrijding Japanse duizendknoop Rootwave Pro methode

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact