0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Realisatie achtertuin nieuwbouwwoning aan het water

Tuinaanleg

In Moerkapelle hebben wij de toen nog kale tuin van een nieuwbouw woning omgetoverd tot een prachtige achtertuin. Samen met de klant zaten we om de tafel om tot een mooi en passend tuinontwerp te komen. Na akkoord zijn we begonnen met de tuinwerkzaamheden om van deze tuin iets heel bijzonders te maken. We hebben hier verschillende werkzaamheden verricht. Allereerst het plaatsen van grondkering om de grond in de tuin op te sluiten. Daarnaast plaatsten we vlonders met hoogte verschillen naar verschillende niveaus. Op de vlonder is een gezellig zitje ingericht. Dit geeft een prachtige uitkijk over de polder. Ook plaatsten we een pergola. Onder deze houten overkapping is een heerlijk ruime buitenkeuken ingericht. Optimaal genieten en eten in de buitenlucht!

Voor de bestrating is er gekozen voor 80x80 betontegels voor een moderne look. Ook hebben we hier de carport en overkapping gemaakt. Nadat de klant de vergunning kreeg voor het bouwen van een eigen carport, konden we aan de slag. De garage hebben we gemaakt van fijn gezaagd douglas hout en zwart zweeds rabat hout. In het dak van de carport plaatsten we 2 kunststof daklichten. Dit om daglicht onder de carport te krijgen. Overal in de tuin hebben we 12 volt tuinverlichting aan gebracht voor een romantische tuin in de avonden. Tijdens de werkzaamheden stelden we samen met de klant het beplantingsplan op. Hierbij kozen we voor verschillende vaste planten, heesters en siergrassen.

Fotogalerij

Referentie M. van der Spek HOVENIERS

  • Locatie: Moerkapelle
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Omschrijving: Tuinaanleg, van eigen ontwerp/idee naar realisatie
  • Oppervlakte: 400 m2
  • Werkzaamheden: Aanleg tuin bij nieuwbouwwoning

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact