0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

“Ik kan lezen en schrijven met Sander”

Ben den Haan van Ipse de Bruggen over de samenwerking met M. van der Spek

Ben den Haan beheert sinds 1990 het buitenterrein van Ipse de Bruggen locatie Ursula in Nieuwveen. Hij is medewerker groen en terrein. Ongeveer 8 jaar geleden is de samenwerking met M. van der Spek begonnen. Sindsdien voert Van der Spek in opdracht van Ben den Haan diverse werkzaamheden uit in de buitenruimte op het terrein van Ursula, zoals bestrating, , boomverzorging en aanplant.

“We werken hier met 3 tuinmannen en wij hebben meer werk dan  we aankunnen. Daarom besteden we ook werk uit. Wat we zelf kunnen doen, doen we zelf. Een tegeltje wat verkeerd ligt, is geen probleem, maar een wandelpad opnieuw bestraten, laten we doen”, legt  Den Haan uit.

Samenwerking

Dit soort werkzaamheden bij Ipse de Bruggen werden voorheen door een ander bedrijf uitgevoerd. Alleen dat bedrijf stopte er circa acht jaar geleden mee. “Ze deden alle relaties over naar  M. van der Spek. Zo is de samenwerking ontstaan. Zij voeren onderdelen van het groenbeheer uit zoals de boomklussen, grote renovatieprojecten en verharding.” Momenteel wordt ieder jaar een deel van de wegen opnieuw geasfalteerd. “Dit neemt  Van der Spek ook helemaal op zich. Het asfalteren zelf wordt dan door een asfalteringsbedrijf gedaan, maar alles eromheen, de voorbereidingen en de afwerking doet Van der Spek zelf.”  M. van der Spek begeleidt zulke projecten van a tot z.

Scherp houden

Den Haan wil liever geen vast onderhoudsbestek en werkt ook niet met één bedrijf samen. “Zo kan ik zelf de regie houden  en dat vind ik prettig. Ik vraag voor iedere klus een offerte op bij Sander.” Sander Huisman is projectleider groenonderhoud  bij M. van der Spek. “Dat wil niet zeggen dat de klus ook automatisch vergeven is aan M. van der Spek. Ook aan andere partijen wordt vaak een prijsopgave gevraagd. Dat houdt de boel scherp.”

Waardevol

Den Haan is erg tevreden over de samenwerking: “Wat ze voor ons doen, is keurig verzorgd. Ik kan lezen en schrijven met Sander. Ook als er iets niet naar mijn zin gaat, hoef ik maar te kikken en hij regelt het. Een vast aanspreekpunt is heel waardevol.” Bij andere bedrijven wisselen contactpersonen  nog weleens en dat werkt niet prettig, is zijn ervaring. 

Juweeltje

Eén van de meest recente projecten is de renovatie van de borders rondom het restaurant. “Dat stond vol met hedera. Heel saai. Daar is het GreentoColour concept toegepast.” GreentoColour is een vasteplanten concept van Griffioen Wassenaar, wat M. van der Spek veel toepast. “Dat heeft heel mooi uitgepakt. Dat stuk is echt een juweeltje geworden.”

“M. van der Spek begeleidt projecten van a tot z”

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is een grote zorgorganisatie met vestigingen in heel Zuid-Holland. De organisatie biedt begeleiding, tijdelijk of permanent wonen en dagbesteding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.  ursula in nieuwveen is één  van de grootste locaties met een oppervlakte van ruim veertig hectare. Op deze locatie wordt sinds 1920 zorg geboden aan mensen die dat nodig hebben. Op het terrein staan onder andere wooncomplexen, verschillende gebouwen, kinderboerderij, camping en een kapel.  Meer informatie is te vinden op www.ipsedebruggen.nl.

Bestel hier jouw Jubileummagazine 40 jaar M. van der Spek

Aanhef *

Magazine

Ter gelegenheid van ons jubileum willen wij met dit magazine jou kennis laten maken met ons bedrijf, onze medewerkers en onze klanten. Je krijgt een kijkje in de keuken van M. van der Spek. Wij hopen dat je het magazine met veel plezier leest en dat wij je in de toekomst van dienst mogen zijn en blijven.

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact