0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Kom naar onze open dag!

Landelijke Open Dag Hoveniers

Tijdens onze open dag op zaterdag 22 september kunt u van alles bekijken op ons bedrijf. Dit is tegelijk met de Landelijke Open Dag Hoveniers. We zetten de poortdeuren wagenwijd open voor iedereen die belangstelling heeft. Kom langs om te zien, horen en beleven wat allemaal komt kijken bij een groot hoveniersbedrijf. We zorgen tevens voor een hapje en een drankje.

Tuinadvies

Onze hoveniers staan voor u klaar met adviezen over uw tuin. Maar ook bedrijven zijn van harte welkom om meer te weten over onze diensten. Onze projectleiders staan klaar om te adviseren over hoe wij bedrijventerreinen aanleggen en onderhouden en te vertellen over onze grote groenprojecten die wij voltooien, zoals het Hydepark in Doorn of de tuin van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Nog meer te doen

Naast advies en informatie is er ook van alles zelf te doen. Bestuur zelf eens kraantje of ga met de hoogwerker omhoog om het hele terrein en een deel van het achterliggende Bentwoud van bovenaf te bekijken. Kijk van dichtbij hoe de grondbank werkt en hoe grond gezeefd wordt. Ook staan al onze machines tentoongesteld, want we hebben heel wat materiaal in huis om al onze diensten goed uit te voeren. Kom daar meer over te weten door met één van onze machinisten of monteurs te praten. Want hoe werkt bijvoorbeeld nu precies zo’n onkruidbrander?

Van alles te doen voor kinderen

Kom vooral met het hele gezin. Voor kinderen is er van alles te doen en te beleven: springkussen, schminken, knutselen, speurtocht, boomstamrally, kraantje besturen en meer!

Werkgever en leerbedrijf

Ook voor wie wil komen werken of wil stagelopen, kan tijdens onze open dag meer te weten komen over M. van der Spek als werkgever en leerbedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar leuke collega’s en gemotiveerde stagiaires.

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact