0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Groenonderhoud bij Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer

Groenvoorziening

Voor het Langeland Ziekenhuis zorgen we ervoor dat het rondom gelegen terrein en alle paden naar de diverse ingangen in goede staat verkeren. Onze hoveniers onderhouden alle groenstroken netjes en alle plantvakken worden van fraaie beplanting, struiken en bloemgewassen voorzien. Ook houden we de bestrating onkruidvrij en voeren indien nodig herstelwerkzaamheden daaraan uit. Tijdens de koudere maanden verrichten we passende wintermaatregelen, zoals gladheidsbestrijding en sneeuwschuiven.

Voor verschillende bedrijven en organisaties verzorgen wij op duurzame wijze de groenvoorziening, inclusief aanplant en bestrating. Deze onderhoudscontracten betreffen altijd maatwerk en de hovenierswerkzaamheden worden afgestemd op de seizoenen.

Uitvoeringsperiode: 2018

Referentie M. van der Spek GROENVOORZIENING

  • Locatie: Zoetermeer
  • Opdrachtgever: Langeland Ziekenhuis
  • Omschrijving: Groenonderhoud
  • Werkzaamheden: Onderhoud van groen en beplanting, diverse klussen en aanpassingen, bestrating (onkruidbestrijding en eventuele herstelwerkzaamheden aan bestrating) en wintermaatregelen (gladheidsbestrijding en sneeuwschuiven).

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact