0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

M. van der Spek schenkt nieuw insectenhotel aan Natuurtuin Zoetermeer

Vandalen vernielen insectenhotel

Mei 2018

M. van der Spek Groep heeft vrijdag 25 mei een nieuw insectenhotel geplaatst in de Natuurtuin Zoetermeer. Nadat vandalen op 14 april 2018 onder andere het huidige insectenhotel hebben vernield, heeft M. van der Spek aangeboden kosteloos een nieuw insectenhotel te maken en te plaatsen.

Op maat gemaakt insectenhotel

Onder toeziend oog van voorzitter van de Stichting Vrienden Natuurtuin Zoetermeer Ed Booneman en bestuurslid Hans van der Smagt, plaatsten twee medewerkers van het hoveniersbedrijf het insectenhotel. Het hotel is op maat gemaakt in de timmerwerkplaats van het bedrijf en is een eigen ontwerp.

40 jarig jubileum

M. van der Spek Groep is een hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf. Dit familiebedrijf van oprichter Rien van der Spek en zijn zoons Stefan en Robbert-Jan, viert dit jaar zijn veertigjarig bestaan. Het van oudsher Zoetermeerse bedrijf, is inmiddels tien jaar gevestigd aan de Hogeveenseweg in Benthuizen. Ook de Natuurtuin bestaat dit jaar veertig jaar. “In het kader van ons jubileum, willen wij graag bijdragen aan het herstel van de Natuurtuin na de vernieling. Tevens voelen wij ons verbonden met Zoetermeer. Wij dragen organisaties, die zich belangeloos inzetten voor de biodiversiteit en de natuur in Zoetermeer een warm hart toe en willen daarom ons steentje bijdragen”, aldus Robbert-Jan van der Spek.

Reactie van Stichting Vrienden Natuurtuin

Booneman is enthousiast: “Wij vonden het ontzettend leuk om een berichtje van M. van der Spek te krijgen met hun aanbod om een insectenhotel te schenken. Dat juist ook een groenvoorziener het nut van ons werk als vrijwilligers inziet en ons op deze manier daarin wil ondersteunen, dat vind ik geweldig.” Inmiddels is ook het vernielde insectenhotel weer in ere hersteld. Beide insectenhotels staan aan de rand van een onlangs ingezaaide bloemenweide wat in de zomer volop insecten en vlinders zal trekken.

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact