0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

M. van der Spek Groep zet de zorgverleners van wijk Rokkeveen in het zonnetje!

Wij zijn de zorg dankbaar voor alle inzet tijdens deze coronacrisis. Daarom bieden wij het zorgpersoneel in de wijk Rokkeveen iets extra’s. Zijn jullie beiden werkend in de zorg of bent u alleenstaand en werkzaam in de zorg? Dan bieden wij u gratis tuinonderhoud aan!

Onze mannen staan klaar om u een handje te helpen

Omdat het zorgende beroep nu extra tijd en energie vraagt, blijft er weinig ruimte over voor andere bezigheden. Zo zal ook de tuin minder prioriteit hebben, terwijl deze juist aan het begin van het seizoen wat extra aandacht vraagt. Onze mannen staan klaar om u een handje te helpen. Want juist in deze tijd biedt de tuin rust en ruimte om even tot adem te komen. Een plek om even te genieten van de natuur die weer tot bloei komt. Als wijkaannemer van de wijk Rokkeveen zetten wij u letterlijk en figuurlijk graag even in het zonnetje! Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen rondom het coronavirus. Zo houden wij minimaal 1,5 meter afstand, drinken wij geen thee of koffie mee en betreden wij de huizen niet.

Wilt u gebruik maken van onze vrijwillige service? Meld u dan hier aan!

Actievoorwaarden

  • Beiden partners zijn werkzaam in de zorg of u bent alleenstaand en werkzaam in de zorg.
  • U bent woonachtig in de wijk Rokkeveen
  • De werkzaamheden betreffen: gazon maaien en/ of onkruid verwijderen.
  • I.v.m. het coronavirus houden wij contact op minimaal 1,5 meter afstand en betreden wij geen huizen.
  • De actie geldt zolang de maatregelen rondom het coronavirus in stand zijn. Wanneer de overheid besluit tot een lockdown, gaan gemaakte afspraken of nieuwe afspraken niet door.

Als wijkaannemer zijn wij dagelijks actief in het wijkonderhoud in Rokkeveen. Door de coronacrisis willen wij nu ook op vrijwillige basis de particuliere tuinen van mensen werkzaam in de zorg onderhouden.

Vraag hier uw gratis tuinonderhoud aan

Betreft: *

Werkzaamheden: *

Zijn jullie beiden werkend in de zorg of bent u alleenstaand en werkzaam in de zorg? En woont u in wijk Rokkeveen? Dan bieden wij u gratis tuinonderhoud aan!

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te plannen!

 

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact