0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Hoveniers- en groenbedrijf M. van der Spek Groep bestaat 40 jaar

Veertig uur hovenier voor het goede doel

Aanmelden kan niet meer, de drie genomineerden zijn bekend. 
Bekijk hier de genomineerden en breng uw stem uit.

Mei 2018

Hoveniers- en groenbedrijf M. van der Spek Groep uit Benthuizen bestaat dit jaar 40 jaar. En wie jarig is die trakteert. Wij willen onze tophoveniers 40 uur gratis ter beschikking stellen aan een goed doel.

Meld u goede doelen actie aan!

Kent u een stichting, organisatie of vereniging in Zuid-Holland die zich belangeloos inzet voor de maatschappij, maar wel een opknapbeurt van de tuin of het terrein kan gebruiken, geef deze dan op. Bedrijven die in aanmerking komen zijn non-profitorganisaties die zich bezighouden met maatschappelijke en sociale doeleinden. Dit kunnen scholen, verenigingen, stichtingen of fondsen zijn, zoals een zorgcentrum, een opvanglocatie of dergelijke. De locatie dient zich binnen een straal van vijftien kilometer rondom Benthuizen te bevinden.

Wie komt niet in aanmerking?

Voorbeelden van organisaties die niet in aanmerking komen zijn: studentenverenigingen, organisaties die zich bezighouden met sporten met een hoog risicogehalte of op enige wijze discrimineren op grond van geloofsovertuiging, sekse of politieke overtuiging en politieke organisaties.

U maakt het verschil

Vertel in het kort waarom deze organisatie een gratis hovenier verdiend. Wij maken uit deze aanmeldingen een selectie van drie kandidaten waar straks op gestemd kan worden. Nomineren kan tot 7 juni via tamara@mvdspek.nl. Vanaf 21 juni kan dan via onze website gestemd worden op één van de genomineerden. Met de winnende organisatie wordt vervolgens afgestemd hoe de veertig uur hovenierswerkzaamheden worden ingevuld. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. 

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact