0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Nieuwbouw Triodos Bank en inrichting Landgoed De Reehorst

Groenprojecten

In de periode van 2017 t/m 2019 heeft M. van der Spek Groep in samenwerking met Copijn realisatie landgoed De Reehorst te Driebergen geheel opnieuw ingericht. Tevens heeft M. van der Spek in opdracht van hoofdaannemer J.P. van Eesteren het grondwerk rondom de nieuwbouw verzorgd en de ondergrondse infrastructuur aangebracht.

In het najaar van 2017 zijn we van start gegaan met de eerste werkzaamheden. In de eerste paar maanden zijn onder andere bouwwegen aangebracht, de fundering/kelder van het nieuwe hoofdkantoor Triodos Bank uitgegraven en is een natuurgebied van 4 hectare aangelegd. Het natuurgebied is voorzien van poelen, bosplantsoen, bomen en kruidenmengsels.

Na de winterperiode is begonnen met de inrichting. In het jaar 2018 is o.a. een amfitheater van prefab betonelementen gebouwd, een groot deel van de ondergrondse infrastructuur aangebracht, het straatwerk rondom congrescentrum Antropia en het 1e gedeelte van het parkeerterrein aangebracht.

In 2019 is een spiegelvijver aangelegd met een oppervlak van 2400m2, de vijver is voorzien van een bentonietbodem waardoor deze het gehele jaar op peil blijft. Naast het aanleggen van de vijver is er 2km loop- en fietspad en 250 parkeerplaatsen aangebracht welke zijn voorzien van duurzame halfverharding Stabilizer®. Is de nieuwbouw voorzien van HWA en DWA riolering en is de toegangsweg en het 2e deel van het parkeerterrein bestraat. In totaal is er op het landgoed een kleine 10.000m2 verharding aangebracht.

Tot slot is naar de entree van de bank een loper en in het bos bij het restaurant een fraaie ovale vlonder van FSC eikenhout aangebracht.

Uitvoeringsperiode: 2017 t/m 2019

Referentie M. van der Spek GROENPROJECTEN

  • Locatie: Driebergen en Zeist
  • Opdrachtgever: Landgoed De Reehorst, Triodos Bank
  • Omschrijving: Gehele nieuwe inrichting
  • Werkzaamheden: Bouwwegen aangebracht, de fundering/kelder uitgegraven, ondergrondse infrastructuur aangebracht, natuurgebieden voorzien van groen. 

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact