0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

SEBO-project voor werkzoekenden

November 2018

M. van der Spek is een samenwerking opgestart met verschillende SEBO-bedrijven om werkzoekenden die ondersteuning nodig hebben naar werk te begeleiden. Het project is maandag 29 oktober gestart. De kandidaten zijn hartelijk ontvangen door onze directeur Rien van der Spek. In de eerste week is aandacht besteed aan de Nederlandse arbeidsmarkt en welke kansen er voor hen zijn, met onder andere kennismaking met diverse branches en werkcultuur. Tussen de bedrijven door hebben de kandidaten gewerkt bij Van der Spek.

Na deze introductieweek ging het project maandag 5 november verder. Deze week stond in het teken van het werkbezoek aan de deelnemende bedrijven. Zij krijgen inzicht in de diverse stageplaatsen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het project loopt nog enige tijd door.

SEBO-bedrijven zijn bedrijven in en rond Zoetermeer die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Het staat voor Sociaal Economische Betrokken Ondernemen.

(Foto’s: Elles van Osnabrugge, Werkgevers Servicepunt Zuid-Holland Centraal)

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact