0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

M. Van der Spek ontvangt opnieuw het vernieuwde SEBO-Keurmerk

Keurmerk voor lokaal maatschappelijk betrokken ondernemingen

Hoveniersbedrijf M. Van der Spek GROEP uit Zoetermeer heeft opnieuw het vernieuwde SEBO-Keurmerk mogen ontvangen. Het ontvangen van het SEBO (Sociaal Economisch Betrokken Onderneming) keurmerk is een grote eer. Het geeft namelijk aan dat je bedrijf betrokken is bij de samenleving. Bij M. Van der Spek GROEP staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel en hebben diverse mensen in dienst, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij bieden verder stage- en opleidingsplaatsen en verzorgen sponsoring aan bijvoorbeeld sportverenigingen. Daarnaast werken wij met extra duurzame methodes aan de diverse hoveniersprojecten.

Gemeente Zoetermeer waardeert lokaal maatschappelijk betrokken ondernemingen met het SEBO-Keurmerk. 

Trots op SEBO-Keurmerk

Dat M. Van der Spek GROEP opnieuw het SEBO-Keurmerk heeft gekregen is zeer belangrijk voor het bedrijf en haar omgeving. De gemeente Zoetermeer vindt sociaal ondernemen namelijk heel belangrijk. Zo maak je samen een betere samenleving. SEBO bedrijven hebben binnen de gemeente daarom een streepje voor bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. En meer werk betekent ook meer mogelijkheden om sociaal economisch te kunnen ondernemen.

Bestel hier jouw Jubileummagazine 40 jaar M. van der Spek

Aanhef *

Magazine

Ter gelegenheid van ons jubileum willen wij met dit magazine jou kennis laten maken met ons bedrijf, onze medewerkers en onze klanten. Je krijgt een kijkje in de keuken van M. van der Spek. Wij hopen dat je het magazine met veel plezier leest en dat wij je in de toekomst van dienst mogen zijn en blijven.

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact