0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Bo Sparreboom 25 jaar timmerman bij M. van der Spek Groep!

Onze timmerman Bo Sparreboom (72 jaar) is 25 jaar in dienst! Een mijlpaal waar we trots op en blij mee zijn! Want langdurige werkrelaties met onze collega’s is waar we naar blijven streven. En zijn leeftijd maakt het extra bijzonder! Bo vertelt meer over zijn ervaring in de afgelopen 25 jaar.

“In 1995 startte ik bij M. van der Spek. Via een Melkertbaan kwam ik in aanraking met het hoveniersbedrijf en mocht een week na mijn gesprek al direct beginnen! Ik startte mijn werkzaamheden als timmerman aan de Zegwaartseweg in Zoetermeer. Van schuttingen maken, onze kantine en showtuin timmeren, planten verzorgen, bestellingen klaarzetten tot aan klanten helpen; eigenlijk werkte ik overal aan mee.

Inmiddels heb ik er twee collega’s bij in de houtwerkplaats. Daardoor kan ik mij meer focussen op mijn eigen werkzaamheden. Ik ben nu vooral bezig met het realiseren van onze BOOM Stijl houtproducten. En dan voornamelijk de insectenhotels. In het voorjaar en in de zomer is er veel vraag naar insectenhotels, vogelhuisjes en tuinmeubels. Nu we richting de Kerst gaan, zijn er weer andere (cadeau)wensen, zoals een kaasplank of houten hert voor in de tuin.

Als ik een hoogtepunt uit mijn loopbaan mag noemen, is dat met zekerheid het maken van de insectenhotels! De grote hotels zijn heel uniek en binnen een korte tijd kwam er veel vraag naar! Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en er staan inmiddels ook al heel wat hotels in het buitenland! Denk aan Spanje, Italië, Finland, België en Duitsland. Het is gaaf om te zien dat de hotels de hele wereld rondgaan. Het grootste hotel wat ik maakte was wel 3 x 2,70 meter! In mijn eigen huis heb ik ook producten van BOOM Stijl, zoals mijn zelfgemaakte houten vensterbanken. En als ik mensen mag vertellen wat in huis écht niet mag ontbreken, zijn dat de houten snijplank voor in de keuken en een insectenhotel voor in de tuin.

O ja, wat ook nog leuk is om te vertellen: naast de houtwerkplaats ligt een klein moestuintje. Die is van mij. Eerst wilde ik kippen houden maar dat ging niet zo vlot dus toen heb ik ervoor gekozen om een moestuin te beginnen. Daar kweek ik bonen, bieten, preien, komkommers, tomaten en rabarber. De komkommers en tomaten doen het sowieso elk jaar goed! Letterlijk en figuurlijk: een leuke hobby naast mijn werk!”

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Tot en met 9 februari gesloten voor particuliere klanten

• Het kantoor en de showtuin zijn gesloten voor particulieren t/m 9 februari 2021.
• Je kan als particulier niet langskomen om bijv. tegels uit te zoeken of producten te kopen.
• Weet je precies wat je nodig hebt? Geef je bestelling telefonisch door of kijk in de Boomstijl webshop.
• Producten kunnen opgehaald of verzonden worden.

Wij zijn open voor onze zakelijke klanten

• Wij zijn open voor onze zakelijke klanten zoals andere hoveniers en aannemers.
• De grondbank blijft open. Groenafval kan worden gebracht en grond kan worden opgehaald.
• Probeer zo veel mogelijk zelf in te laden om contactmomenten te voorkomen.

Bestel direct

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact