0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Een nieuwe tuin? Plan op tijd voor het beste resultaat!

Blog - Rien van der Spek - Augustus 2019

De zomervakantie is aangebroken. Een goede tijd om plannen te maken voor een nieuwe tuin. Rien van der Spek benadrukt hoe belangrijk het is om hier op tijd mee te beginnen: “Als u de volgende zomer wilt genieten in uw nieuwe tuin is het aan te raden om hier op tijd mee te beginnen. Wanneer u in de zomer contact met ons opneemt bent u de drukte voor en kunnen wij in het najaar starten met de werkzaamheden. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin geldt: Op tijd plannen betekent dat we samen kunnen gaat voor het beste resultaat."

Een tuin die bij u past

Maar dan komt de vraag, wat voor tuin spreekt mij aan? Bij het ontwerpen van een tuin draait het om sfeer, stijl, uitstraling, duurzaamheid en gemak. Het is belangrijk dat de elementen die u belangrijk vindt, samenkomen in een tuin die bij u past. Een nieuwe tuin begint altijd met een goed plan wat door onze deskundige hoveniers wordt uitgedacht, hierbij wordt onder andere rekening gehouden met besparing op kosten en toekomstig onderhoud. Door de werkzaamheden van tevoren goed voor te bereiden en nauwkeurig te werken tijdens het maken van een ontwerp voorkomen wij verrassingen achteraf.

De Levende Tuin

M. van der Spek is als VHG-lid één van de ambassadeurs van het concept ‘De Levende Tuin’. In een levende tuin kunt u de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Groen in de tuin is belangrijk voor onze gezondheid, bovendien zorgt groen voor een betere waterberging, voor CO2 reductie en voor verkoeling.

Rien van der Spek

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact