M. van der Spek GROEP bestaat 40 jaar! Lees hier meer informatie
0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Binnentuin aanleggen aan de Amsterdamse gracht

Groenprojecten

Aan de Keizergracht in Amsterdam heeft M. van der Spek Groenprojecten in combinatie met Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten de aanleg van een strakke moderne binnentuin gerealiseerd. De bedrijfstuin heeft een oppervlak van 850 m2. Als verharding is gekozen voor keramische tegels (330 m2) en Castle grind (260 m2). Van diezelfde keramische tegels zijn maatwerk banken gemaakt. De rest is beplant met voorgevormde carpinuszuilen, klimplanten, taxusblokken, vaste planten en bloembollen. Verder zijn onder andere de muren geverfd, rvs-spandraden aangebracht en is er een irrigatiesysteem aangelegd. Tot slot is de verlichting aangebracht en tuinmeubilair geplaatst. Omdat deze tuin in hartje Amsterdam ligt, was het een uitdaging om al het materiaal via de smalle straten op de juiste plek te krijgen. Ook dat is met succes gelukt.

Uitvoeringsperiode: 2017

Referentie M. van der Spek HOVENIERS

  • Locatie: Amsterdam
  • Opdrachtgever: Savills
  • Omschrijving: Binnentuin aanleggen
  • Werkzaamheden: Verharding (tegels en grind) plaatsen, banken maken van tegels, beplanting, muren verven, rvs-spandraden aanbrengen, irrigatiesysteem aanleggen, verlichting, tuinmeubilair plaatsen, aan- en afvoeren materiaal.

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact