0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Bedrijfsfysiotherapie en fitness bij M. van der Spek Hoveniers

Voor een betere gezondheid van onze medewerkers

Bedrijfsfysiotherapie

Een bedrijfsfysiotherapeut probeert gezondheidsproblemen op het werk te voorkomen door middel van training, voorlichting, advies en begeleiding van medewerkers, zowel op individueel niveau als op groepsniveau.

Sinds juli 2019 komt Mylène de Graaf om de twee weken bij M. van der Spek Hoveniers. De medewerkers kunnen zich aanmelden voor een intakegesprek, dit kan gaan om uiteenlopende problemen, van pijn aan de schouder tot overgewicht. Mylène kijkt samen met de medewerker naar wat er moet gebeuren om weer gezond te worden.

Op ons bedrijfsterrein is een appartement aanwezig voor bijvoorbeeld uitwisselingstudenten die hier in Nederland stage willen lopen. Op dit moment staat er een behandeltafel en is de ruimte ingericht als mini-praktijk. Twee keer per maand op maandag komen er verschillende medewerkers 20 minuten bij Mylène langs voor advies en oefeningen.

Een eigen bedrijfsfitnessruimte

Waar veel werkgevers tegenwoordig korting geven op een abonnement op de sportschool heeft M. van der Spek Hoveniers de sportschool naar het terrein gehaald. In een van de loodsen is een ruimte ingericht als fitnessruimte. Hier staan verschillende apparaten en kan elke dag worden gesport. Twee keer per maand is Mylène aanwezig om de medewerkers te ondersteunen met de oefeningen. Ook geeft ze de medewerkers een trainingsschema. Ze kunnen de rest van de week zelf aan de slag met de oefeningen en als ze vragen hebben kunnen ze Mylène altijd appen of bellen.

Duurzame inzetbaarheid

De fysio en bedrijfsfitness bevorderen de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers bij M. van der Spek Hoveniers. Het werk van een hovenier is fysiek zwaar en het komt dus ook met regelmaat voor dat iemand een blessure oploopt. Om de medewerkers langer gezond te houden is dit een perfecte aanpak. Waar nodig worden er preventieve maatregelen, zoals het verbeteren van de levensstijl, ingezet en het herstel wordt bespoedigd doordat Mylène snel op problemen in kan spelen. Een afspraak met Mylène is veel sneller gemaakt dan die bij de ‘normale’ fysiotherapeut.

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact