0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Basisschool Het Palet krijgt veertig uur gratis hovenier

M. van der Spek Groep biedt gratis diensten aan ter gelegenheid van jubileum

Benthuizen/Zoetermeer – Hans Koevoets, directeur van basisschool Het Palet in Zoetermeer, ontving zaterdag 22 september uit handen van Rien van der Spek, directeur van M. van der Spek Groep, een prijs voor veertig uur gratis hovenierswerkzaamheden. Deze uitreiking vond plaats tijdens de open dag van het hoveniersbedrijf in Benthuizen.

Sinds juni konden mensen stemmen op één van de drie organisaties die volgens hen deze prijs het meest verdiende. De actie is opgezet door M. van der Spek Groep ter gelegenheid van haar veertigjarig jubileum. De school heeft de meeste stemmen (ruim 1.400) gekregen en krijgt daarom veertig uur gratis een hoevenier ter beschikking. Met Het Palet wordt nog afgestemd hoe de veertig uur hovenierswerkzaamheden worden ingevuld. Koevoets: “Wij zijn heel blij met deze prijs. Wij hebben een natuurtuin en hebben de speeltuin ingericht met natuurlijk spelen. Beiden kunnen wel wat onderhoud gebruiken.”

Van der Spek vertelt in zijn toespraak dat de jeugd de toekomst heeft en daarom verheugd is dat de prijs naar een school gaat. M. van der Spek investeert in de nieuwe generatie door te richten op opleiding, onderwijs en begeleiding.

De andere twee organisaties die meedongen naar de prijs waren Buurttuin Zoete Aarde in Zoetermeer die circa 1.200 stemmen heeft gekregen en de Plaswijckschool in Gouda die bijna 300 stemmen heeft binnen gehaald. Aan beide organisaties biedt M. van der Spek ook nog acht uur een gratis hovenier.

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact