0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

World Cleanup Day

SBB en M. van der Spek Groep zetten zich in voor een schoon Zoetermeer

Zaterdag 21 september was het World Cleanup Day. Op deze dag worden wereldwijd illegale vuilstortplaatsen geregistreerd en opgeruimd. Het doel van World Cleanup Day is om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen.

Medewerkers van SBB in Zoetermeer gingen op vrijdagmiddag alvast de straat op om zwerfafval te verzamelen. Zij maakten hierbij gebruik van afvalgrijpers, vuilniszakken, vuilniszakringen, handschoenen en hesjes. Deze materialen werden geleverd door M. van der Spek. Het afval wat zij het meest tegenkwamen waren blikjes, sigaretten en heel veel plastic. Dit jaar zijn er tijdens World Cleanup Day in Nederland bijna 79.000 afvalstukken opgeruimd. Dat is meer dan een verdubbeling van vorig jaar, toen er ongeveer 35.000 stukken zwerfvuil werden opgehaald.

World Cleanup Day wordt gevierd met opruimen

Op World Cleanup Day worden wereldwijd illegale vuilstortplaatsen geregistreerd en opgeruimd. In Nederland richten we ons die dag vooral op zwerfafval. Het doel van World Cleanup Day is natuurlijk om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen, maar ook om meer kennis te vergaren over welk soort afval op straat en in de natuur rondzwerft. De volgende Wereld Opruimdag is op 19 september 2020. 

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact