0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Maak de switch naar hovenier

Nieuwe uitdaging in een gezonde groene omgeving

Werkt u in een totaal andere branche, maar bent u uitgekeken op uw huidige baan en zoekt u een nieuwe uitdaging. Liefst een baan met veel afwisseling, in de frisse buitenlucht en werken met uw handen. Maak dan de switch naar hovenier. U krijgt de kans om mee te werken aan het creëren van een gezonde en groene leefomgeving.

Interne en externe opleidingsmogelijkheden

Hoveniers zijn dagelijks bezig met de omgeving een stukje mooier en groener te maken. En dat gaat veel verder dan plantjes planten en schuttingen plaatsen. Strategisch meedenken over een tuinplan, een tuin klimaatbestendig maken en het realiseren van grote groenprojecten waarbij complete landgoederen worden aangelegd. Precies weten welke bomen wanneer en hoe gesnoeid kunnen worden. Deze kennis hoeft u nu niet paraat te hebben. Wij helpen u met omscholen, want zowel interne als externe opleidingen en trainingen zijn mogelijk. Binnen ons bedrijf hebben wij diverse functies van verschillende niveaus zoals hoveniers, calculators, machinisten, projectleiders, voormannen en chauffeurs.

Een baan met veel voldoening 

Wist u dat hovenier tot één van de gelukkigste beroepen van Nederland behoort? Wij begrijpen wel waarom: het is een mix van met handen werken, werken in een groene omgeving, afwisseling en weinig stress. En dan nog de voldoening als het buiten weer een stukje mooier en groener is geworden wanneer u klaar bent met uw project. Direct zichtbaar en bevredigend resultaat van uw werk waar meer mensen van mogen genieten.

M. van der Spek is op zoek naar jou!

Wij zoeken gedreven collega’s. En u hoeft geen ervaring of passende opleiding te hebben. Ook vinden wij leeftijd niet belangrijk. Misschien wil u liever parttime werken. Bij ons is alles bespreekbaar. Wij begrijpen ook dat u niet vooraf kunt zeggen of u dit werk écht leuk vindt, dus laat naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen contact met u op. Lees ook het eigen verhaal van Jan Hut: één van onze medewerkers die geswitcht is naar werken als hovenier

Interesse om een carrière switch te maken? 

Ben je enthousiast over een switch maken naar M. van der Spek GROEP als hovenier? Reageer dan via het getoonde contactformulier of bel direct naar 0172-583050

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact