M. van der Spek GROEP bestaat 40 jaar! Lees hier meer informatie
0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Terreinaanleg en groenvoorziening bij Jacobs in Den Haag

Groenvoorziening

Voor ingenieursbureau Jacobs, aan de Wilhelmina van Pruisenweg in Den Haag, hebben onze hoveniers het beeldbepalende groen rondom en alle bestrating aangelegd. Tevens voeren wij het complete onderhoud hiervan uit. Binnen dit onderhoudscontract valt onder andere het onderhoud van alle plantvakken en groenstroken, het snoeien van bomen en andere boomverzorgingswerkzaamheden en het regelmatig onderhoud aan de gevelbegroeiing. Om te zorgen dat ook de toegangspaden er in alle seizoenen netjes bijliggen, houden we deze onkruidvrij en verrichten eventuele herstelwerkzaamheden.

Voor verschillende bedrijven en organisaties verzorgen wij op duurzame wijze de groenvoorziening. Op die manier bent u het hele jaar door verzekerd van een uitnodigende groene buitenruimte. 

Uitvoeringsperiode: 2018

Referentie M. van der Spek GROENVOORZIENING

  • Locatie: Den Haag
  • Opdrachtgever: Jacobs
  • Omschrijving: Groenonderhoud
  • Werkzaamheden: Aanleg terrein, onderhoud van groen en beplanting, boomverzorging, onderhoud van gevelbegroeiing, bestrating (onkruidbestrijding en eventuele herstelwerkzaamheden aan bestrating).

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact