0172 - 58 30 50 Offerte Voorbeelden

Taxus voor chemo van 15 juni t/m 31 augustus

Snoeihard tegen kanker – Taxus voor Hoop

Taxus voor Hoop is een stichting die zich inzet tegen de strijd van kanker. Door middel van het inzamelen van snoeisel van de Taxus Baccata hagen en struiken. De jonge scheuten bevatten een belangrijke stof, Baccatine, voor het maken van chemotherapie. Van 15 juni t/m 31 augustus is de concentratie van deze stof optimaal in de jonge, nieuwe takjes. Daarom proberen we met z’n alle zoveel mogelijk snoeisel te verzamelen. 

Inzamelpunt M. van der Spek GROEP

Wij proberen zoveel mogelijk snoeisel te verzamelen voor de actie. Naast de snoeiwerkzaamheden van onze eigen hoveniers zijn wij ook een inzamelpunt voor particulieren. U kunt uw snoeisel gratis bij ons storten, mits het aan de volgende aanleververeisten voldoet:

  1. Leg voor het snoeien een zeil op de grond waarop het snoeisel kan worden opgevangen. Zo kunt u het snoeisel “schoon” en zonder steentjes, aarde en oudere takken aanleveren.
  2. Snoeisel dient alleen te bestaan uit de jonge, éénjarige scheuten van de Taxus met een maximale lengte van 30 cm.
  3. Lever het snoeisel in bij ons inzamelpunt.

Direct contact

U bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen u natuurlijk ook bezoeken op locatie. 

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Stel uw vraag aan M. van der Spek GROEP

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.