0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Haal gratis biologisch bloemzaad op en help de bij!

Op 22 april is het weer zover: Nationale Zaaidag. Vanaf 15 april kan iedereen in Nederland bij een Voedselbank voor Bijen in de buurt een zakje biologisch bloemzaad ophalen, en thuis in de tuin of op het balkon uitstrooien. Dit is een initiatief van The Pollinators. Ook bij ons haal je gratis bloemzaad op.

Aandacht voor biodiversiteit blijft ook tijdens corona crisis belangrijk

Ondanks alle maatregelen rondom het corona virus, gaat de natuur gewoon door. Daarom is het belangrijk dat we aandacht blijven besteden aan biodiversiteit en het helpen van de bijen en andere bestuivers in Nederland. Nationale Zaaidag zou dit jaar wel eens extra succesvol kunnen worden nu zoveel mensen thuis zitten en iets kunnen betekenen. Vanaf woensdag 15 april kunnen mensen door het hele land zaad ophalen bij de verschillende Voedselbanken voor Bijen, zoals bij Van der Spek hoveniers in Benthuizen. Er zijn voldoende maatregelen genomen zodat iedereen veilig het bloemzaad kan ophalen.

Waar kan ik ze ophalen?

De doos met bloemzaadjes staan in onze houtwerkplaats. De weg er naartoe wordt aangewezen door de borden. Zie ook de foto’s hieronder. Voel je vrij om naar binnen te lopen en een zakje mee te nemen. Zo zaaien we op 22 april met elkaar extra krachtvoer voor de bijen!

Vraag hier jouw gratis tuinonderhoud aan

Betreft: *

Werkzaamheden: *

Zijn jullie beiden werkend in de zorg of ben je alleenstaand en werkzaam in de zorg? En woon je in de wijk Rokkeveen? Dan bieden wij jou gratis tuinonderhoud aan!

Vul jouw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te plannen!

 

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact