0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Een goede gladheidsbestrijding vraagt een gedegen voorbereiding

De gladde winter komt er weer aan

Het is weer herfst en dit betekent dat de winter niet lang meer op zich laat wachten. In de winter is er kans op gladheid en sneeuw. Om wegen, fiets- en wandelpaden begaanbaar te houden en ongelukken te voorkomen is het belangrijk dat u, nog voor de laatste bladeren van de bomen vallen, nadenkt over hoe u de gladheidsbestrijding komend seizoen wil aanpakken. Een goede gladheidsbestrijding vraagt een gedegen voorbereiding.

Professionele ondersteuning bij gladheidsbestrijding

M. van der Spek Groenvoorziening biedt professionele ondersteuning in de gladheidsrondes die gemeente en bedrijf volgens het gladheidsbestrijdingsplan dienen uit te voeren. Wij beschikken over al het benodigde materieel om gladheid te bestrijden, zoals sneeuwschuivers, strooiwagens, sneeuwblazers, borstelmachines, rolbezems en altijd voldoende zoutvoorraad. Doordat wij al het materieel in eigen beheer hebben, zijn wij niet afhankelijk van derden en staan wij altijd direct paraat. Ook bij calamiteiten kunt u op ons vertrouwen.

Onze vakmannen bestrijden de gladheid onder andere bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, gemeenten, particulieren, scholen, parkeerterreinen en bedrijventerreinen in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Bleiswijk. U kunt ons op contractbasis inzetten, waarbij een vooraf afgesproken totaalprijs wordt berekend, of op afroep waarbij we de kosten berekenen op basis van nacalculatie. Bovendien kunnen wij u helpen bij het opstellen van een gladheidsbestrijdingsplan volgens actuele wetgeving.

Zelf de gladheid bestrijden?

Wilt u strooizout kopen en zelf strooien? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd voldoende strooizout op voorraad. Het strooizout is verkrijgbaar in zowel zakjes als bigbags, en af te halen op onze locatie: Hogeveenseweg 51 in Benthuizen.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Voorzorgsmaatregelen corona

M. van der Spek GROEP hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact