0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Altijd paraat met professionele gladheidsbestrijding

De winter is weer in aantocht. Dit betekent meer kans op gladheid en sneeuw. Bij kans op gladheid strooien we preventief zout om alle wegen veilig te houden. Een goede gladheidsbestrijding vraagt een gedegen voorbereiding.

Wij bestrijden gladheid, ook bij calamiteiten

M. van der Spek biedt professionele ondersteuning in de gladheidsrondes die gemeente en bedrijf volgens het gladheidsbestrijdingsplan uitvoeren. Wij beschikken over al het benodigde materieel om gladheid te bestrijden, zoals sneeuwschuivers, strooiwagens, sneeuwblazers, borstelmachines, rolbezems en altijd voldoende zoutvoorraad. Doordat wij al het materieel in eigen beheer hebben, zijn wij niet afhankelijk van derden en staan wij altijd direct paraat. Ook bij calamiteiten kun je op ons bouwen!

Zout strooien op alle wegen en terreinen

Onze vakmannen bestrijden de gladheid onder andere bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, gemeenten, particulieren, scholen, parkeerterreinen en bedrijventerreinen in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Bleiswijk.

24- uur service bij gladheid

Zet ons in op contractbasis, waarbij we een vooraf afgesproken totaalprijs berekenen. Ook werken we op afroep, waarbij we de kosten berekenen op basis van nacalculatie. Daarnaast helpen wij je bij het opstellen van een gladheidsbestrijdingsplan volgens de actuele wetgeving. Ga voorbereid de winter in en bedenk vooraf hoe je de gladheidsbestrijding aanpakt komende winter. Wanneer het glad wordt, staan wij direct voor jou paraat!

Strooizout kopen

Wil je zelf zout strooien? Dat kan! Wij hebben altijd voldoende zout op voorraad. Het strooizout is verkrijgbaar in zowel zakjes als bigbags, en af te halen op onze locatie: Hogeveenseweg 51 in Benthuizen.

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact