0172 - 58 30 50 Contact Offerte Voorbeelden

Cottage tuin aanleggen in Hazerswoude Rijndijk

Tuinaanleg particulier

Een cottage tuin is een levendige natuurlijke achtertuin met veel verschillende soorten vaste planten, dat is wat de eigenaren van deze tuin in Hazerswoude Rijndijk graag wilden. De hoveniers van M. van Spek HOVENIERS zijn na een tuinontwerp te hebben gemaakt aan de slag gegaan om er een sfeervolle tuin van te maken. De schutting die is geplaatst is vervaardigd van oude sluisdeuren en geeft een robuuste uitstraling aan de tuin. Daarnaast is er sierbestrating gelegd met verschillende soorten stenen, een vlonder van rustiek eikenhout en zorgen de vaste planten voor het hele jaar kleur in de tuin.

Uitvoeringsperiode: 2017

Fotogalerij

Referentie M. van der Spek HOVENIERS

  • Locatie: Hazerswoude Rijndijk
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Omschrijving: Levende cottage tuin aanleggen met veel verschillende soorten vaste planten.
  • Werkzaamheden: Schutting van oude sluisdeuren, sierbestrating met verschillende soorten stenen, vaste planten voor hele jaar kleur in de tuin, vlonder van rustiek eikenhout.

Stel jouw vraag aan M. van der Spek GROEP

Soort aanvraag *
Aanhef *

Direct contact

M. van der Spek in Benthuizen

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom en -tuin in Benthuizen. Wij kunnen je natuurlijk ook bezoeken op locatie.

0172 - 58 30 50 maak een afspraak

Bestel jouw BOOM Stijl product in de webshop!

Ontdek onze BOOM Stijl collectie; handgemaakte producten van resthout. Bekijk de mooiste en meest unieke insectenhotels, meubels en meer!

Ontdek de collectie

Wij staan garant voor ons werk:

Allround vakmanschap in de buitenruimte.
0172 - 58 30 50 contact